• Visoko kvalificirani kader

    Visoko kvalificirani kader

  • Sodobni strojni park

    Sodobni strojni park

  • Vrhunska kakovost storitev

    Vrhunska kakovost storitev

Dobrodošli na spletni strani družbe GIMAS d.o.o.

Podjetje Gimas d.o.o posluje od leta 1998 s sedežem v Lenartu v Slovenskih Goricah ter proizvodnim obratom v Mariboru. Gimas je družba z omejeno odgovornostjo v 100% zasebni lasti.

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja kovinskih zvarjencev, strojna obdelava različnih vrst kovin, razrez kovinskih materialov in montaža.
Trenutno podjetje Gimas zaposluje 70 delavcev in strokovnjakov različnih profilov v okviru kovinarsko predelovalne industrije. 

Želja neprestano presegati zahteve in pričakovanja naših naročnikov ter zagotavljanje kakovosti naših storitev so nas vodili k temu, da smo pridobi vse najpomebnejše varilske certifikate. Ti certifikati so najbolj viden izkaz našega prepričanja, da lahko uspemo le, če bomo stalno izboljševali kakovost naših poslovnih procesov, storitev in rešitev ter tako postavljali merila kakovosti poslovanja z naročniki in partnerji

Prepričani smo, da boste na naši spletni strani našli veliko zanimivih in uporabnih vsebin, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam vedno z veseljem na voljo.

Tomaž Zorger, direktor podjetja

Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.