O podjetju

O podjetju

Podjetje Gimas d.o.o. posluje od leta 1998 s sedežem v Lenartu v Slovenskih Goricah ter proizvodnim obratom v Mariboru. Gimas je družba z omejeno odgovornostjo v 100% zasebni lasti.

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja kovinskih zvarjencev, strojna obdelava različnih vrst kovin, razrez kovinskih materialov in montaža. Trenutno podjetje Gimas zaposluje 70 delavcev in strokovnjakov različnih profilov v okviru kovinarsko predelovalne industrije. 

Proizvodni prostori obsegajo 2000 m2 pokritih, sodobno opremljenih površin s konzolnimi in mostnimi žerjavi, ki omogočajo izdelavo produktov do skupne teže 5000 kg.

Vodilo podjetja je usmerjenost k uspešnim in zadovoljnim partnerjem, katerih potrebe zadovoljujemo s prilagodljivo politiko, spoštovanjem dogovorjenega ter trajnim stremljenjem h kakovosti in  dovršenosti ponujenih rešitev. Svojo uspešnost dokazujemo z dolgoročnimi partnerskimi odnosi in obsežnim seznamom referenčnih projektov.

Dolgoletne izkušnje in zadovoljni partnerji pričajo o dovršenosti, trajnosti in zanesljivosti naših izdelkov.

Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.