Reference

Reference


Podjetje ADK d.o.o., ustanovljeno leta 1995, je eno največjih slovenskih podjetij v kovinsko-predelovalni panogi. Večji del dejavnosti predstavlja izdelava zahtevnih jeklenih konstrukcij iz finozrnatega jekla in montaža končnih izdelkov. Proizvodnja in montaža sta podprti s strani oddelka za projektiranje in konstruiranje. Podjetje ADK temelji svoj nastop na svetovnem trgu v sodelovanju s strateškimi partnerji iz tujine. Podjetje skrbi za ponudbo svojih izdelkov, predvsem na trgu zahodne Evrope.


Koncern LIEBHERR je leta 1948 ustanovil Hans Liebherr. Skozi vsa leta, vse do danes Koncern Liebherr velja za proizvajalca najboljših in najbolj zmogljivih avtodvigal na svetu. Liebherr zaposluje skupaj 34.000 ljudi in letno ustvari 9 milijard prometa, kar jih uvrša na prvo mesto med izdelovalci dvižnih naprav.


V podjetju Tovarna kovinske opreme d.o.o. izdelujejo razne sestavne dele in sklope za gradbeno mehanizacijo, predvsem za bagre, buldožerje in nakladalce.
Približno 96% celotne realizacije ustvarijo na trgih Evropske unije za tuje kupce, kot so tovarne Liebherr, Caterpillar (bivši Bucyrus Werk Dortmund), Epsilon, Putzmeister.


Družba Silkem, d.o.o., je zrasla na osnovi 40-letnih izkušenj s proizvajanjem aluminijevega hidrata in različnih specialnih glinic v Kidričevem. V desetih letih uresničevanja nove strateške poti je družba razvila specializiran proizvodni program sintetičnih zeolitov, silikatov in specialnih glinic. Silkem že danes trži svoje proizvode na več kot 40 nacionalnih tržiščih: deloma neposredno, deloma pa prek ozko specializiranih zastopnikov. Družba zaposluje 135 dobro usposobljenih delavcev, ki s svojim znanjem in z izkušnjami optimalno zadovoljujejo želje in potrebe svojih kupcev.Družba Tadano je bila ustanovljena leta 1845 v kraju Takamatsu na Japonskem. Družba je specializirana za prozvodnjo hidravličnih dvigal, ki jih proizvajajo na petih lokacijah po svetu. Družba Palfinger je od leta 1932 vodilen, inovativen in eden najbolj dovršenih proizvajalcev dvigalno-nakladalnih naprav za komercialne namene. Družba ima sedež v avstrijskem Salzburgu, svoje proizvodnje enote pa po vsem svetu.
Palfingerjeve naprave so zmogljive, saj so grajene z odlično kinematiko in velikim dosegom hidravličnih rok. Družba je z 6.200 zaposlenimi in letnim prometom 950 milijonov EUR, ena najpomebnejših predstavnikov v panogi.


Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.